Intervenție pe cord realizată cu succes la Galați

Fumatul, stresul, munca excesivă, sunt doar câțiva dintre factorii de risc care favorizează apariția bolilor de inimă. Medicii cardiologi spun că din ce în ce mai multe persoane tinere dezvoltă boli de inimă care duc la apariția infarctului miocardic.

Fumatul, stresul, munca excesivă, sunt doar câțiva dintre factorii de risc care favorizează apariția bolilor de inimă. Medicii cardiologi spun că din ce în ce mai multe persoane tinere dezvoltă boli de inimă care duc la apariția infarctului miocardic. Așa s-a întâmplat și cu o gălățeancă de 48 de ani care a avut nevoie de specialiștii cardiologi de la Spitalul Clinic Județean de Urgență din oraș, după ce a fost la un pas să își piardă viața.

Practic, femeia a suferit două stopuri cardio-respiratorii, din care a fost resuscitată și datorită priceperii și devotamentului medicilor pe mâna cărora ajunsese. Se pare că primii care au intervenit pentru salvarea vieții acesteia au fost medicii de la UPU, care au reușit resuscitarea ei după primul stop cardiac.

vezi articolul complet…

Împarte cu prietenii