Ești pe pagina :

Am ales să lucrez în colaborare cu Clinica Hiperdia Galați, Clinica Medlife Galați, Spitalul de Urgențe Sf. Ap. Andrei Galați precum și cu Spitalul Monza București, Spitalul Sanador București, Centrele de Excelență Ares București pentru a putea aplica absolut tot ceea ce am învățat și a reuși să am aport real în vindecarea oamenilor.

Clinica Hiperdia Galați

este specializată în investigații de imagistică medicală de înalta performanță: Rezonanță Magnetică (RMN), Tomografie Computerizată (CT), Scintigrafie, Ecografie, Osteodensitometrie (Dexa), Radiologie digitală și Mamografie. În cadrul acestei clinici prestez servicii de consult, ECG, Ecocardiografie.

Spitalul Județean Sf. Ap. Andrei Galați

este cea mai mare unitate medicală din zona și deservește și zone limitrofe. În cadrul Secției Clinice Cardiologie, serviciile pe care le prestez sunt: consult, test la efort, ecocardiografie.

Spitalul Sanador București

este primul spital privat cu servicii medicale complete, în care se asigură tratament inclusiv pentru situații de urgență. El cuprinde toate specialitățile medicale și chirurgicale existente. Cu o suprafață totală de 23.000 de mp și o capacitate de 402 de paturi, Spitalul Sanador dispune de cele mai noi tehnologii, aparatură de ultima generație, personal medical profesionist cu o vastă experiență, oferind tratamente la standarde europene.

Centrul Medical Sanavita

Centrul Medical Sanavita, înfiinţat în Galaţi la sfârşitul anului 2008, este dezvoltat pe principiul asigurarii unor servicii medicale complexe, multidisciplinare, oferind atat consultatii, investigatii si analize de laborator, cat si servicii de medicina muncii in zona de sud est a tarii (Galaţi – Tecuci – Brăila).