Ești pe pagina :

Atât pacienții luați în evidență, cât și pacienții care prezintă simptome care pot fi asociate bolilor cardiovasculare pot apela la serviciile de consultație online pe care le furnizează Dl. Dr. Mihai Marinescu – medic specialist cardiolog, prin intermediul canalelor agreate prin intermediul prezentului document.

Programarea pentru consultație va putea fi efectuată după completarea formularului de mai jos* și după procesarea plății taxei de consultație.

*În cadrul formularului, în căsuța de mesaje, vă rugăm să descrieți cât mai clar simptomele pe care le aveți. Dacă aveți deja unele analize efectuate, le puteți incărca în cadrul formularului dedicat. Fișierele acceptate sunt cele de tip .pdf, .jpeg, .doc. Dacă aveți mai multe analize decât vă permit câmpurile pregătite pentru încărcarea acestora, puteți completa de câte ori e necesar formularul, atașând de fiecare dată analize diferite.

Pentru acuratețea diagnosticului sau a tratamentului recomandat, Dl. Dr. Marinescu Mihai vă poate solicita informații medicale suplimentare, efectuarea unui alt set de analize sau chiar să vă programați pentru un consult fizic în cadrul clinicilor partenerilor cu care colaborează, în cazul în care consideră oportun. Ca regulă generală, în termen de 72 de ore de la data solicitării online a unei consultații pe website-ul www.cardiologmihaimarinescu.ro, pacienții vor primi un răspuns de la Dl. Dr. Marinescu. Excepție fac situațiile în care termenul de răspuns se modifică, acest aspect urmând a fi comunicat oficial în cadrul website-ului, spre a asigura informarea pacienților. Răspunsul medicului va fi furnizat prin intermediul canalelor agreate, respectiv corespondență electronică (pe email) sau prin WhatsApp și va conține recomandările medicului raportate la situația descrisă de pacient.

Formular solicitare consultație

*date cu caracter personal necesare în vederea comunicării cu pacientul pentru oferirea serviciului medical prin telemedicină în conformitate cu Termenii și Condițiile (prelucrarea este necesară pentru executarea contractului la distanță în conformitate cu art. 6 alin. (1) lit. b) din Regulamentul UE 2016/679;
** date cu caracter personal din categorii speciale necesare în vederea furnizării de asistență medicală în conformitate cu Termenii și Condițiile (prelucrarea este necesară în scopuri legate de stabilire a unui diagnostic medical, de furnizarea de asistență medicală sau a unui tratament medical în conformitate cu art. 9 alin. (h) din Regulamentul UE 2016/679;

ATENȚIE: Vă rugăm să verificați ca informațiile transmise să fie complete și să țineți cont că orice problemă care ar putea apărea din cauza lipsei unor date, cade strict în responsabilitatea dumneavoastră.

Servicii medicale oferite online de către Dl. Dr. Mihai Marinescu:
Consultație: 100 lei
Control: 50 lei
IMPORTANT: Continuând cu efectuarea plății, vă dați acordul pentru începerea furnizării serviciului medical. De asemenea, înțelegeți și acceptați faptul că vă pierdeți dreptul de retragere din contract, prin derogare de la dispozițiile art. 16 lit. m) din OUG 34/2014, suma achitată nefiind supusă restituirii.