Ești pe pagina :

Dr. Mihai Marinescu, specialist cardiolog, furnizează servicii conform termenilor, condiţiilor, principiilor si regulilor de mai jos:

Atât pacienții luați în evidență, cât și pacienții care prezintă simptome care pot fi asociate bolilor cardiovasculare pot apela la serviciile de consultație online pe care le furnizează Dl. Dr. Mihai Marinescu – medic specialist cardiolog, prin email sau WhatsApp.

Programarea pentru consultație va putea fi efectuată după completarea formularului din paginaConsultație onlineși după procesarea plății taxei de consultație.

În cadrul formularului, în căsuța de mesaje, vă rugăm să descrieți cât mai clar simptomele pe care le aveți.

Dacă sunteți luat în evidență ca pacient al D-lui Dr. Mihai Marinescu, vă rugăm să încărcați fișa de evaluare, biletul de externare sau ultima rețetă eliberate în ultimele 6- 12 luni. Dacă nu sunteți pacient luat în evidență de D-nul Dr. Mihai Marinescu și aveți deja unele analize efectuate le puteți incărca în cadrul formularului în câmpurile pregătite în acest sens. Fișierele acceptate sunt cele de tip .pdf, .jpeg, .doc. Dacă aveți mai multe analize decât vă permit câmpurile pregătite pentru încărcarea acestora, puteți completa de câte ori e necesar formularul, atașând de fiecare dată analize diferite.

Pentru acuratețea diagnosticului sau a tratamentului recomandat, Dl. Dr. Marinescu Mihai vă poate solicita informații suplimentare, efectuarea unui alt set de analize sau chiar să vă programați pentru un consult fizic în cadrul clinicilor partenere cu care colaborează.

În maxim 72 de ore de la data solicitării online a unei consultații pe website-ul www.cardiologmihaimarinescu.ro, pacienții vor primi un răspuns de la D-nul Dr. Marinescu, cu excepția situațiilor în care numărul de ore se schimbă și se anunță oficial în cadrul website-ului.

Răspunsul va fi efectuat pe e-mail sau prin WhatsApp și va conține recomandările medicului raportate la situația descrisă de pacient.

Tipurile de servicii medicale oferite online de către Dl. Dr. Mihai Marinescu, medic specialist cardiolog, precum si tarifele aferente acestora sunt următoarele:

Consultație:
* consultația se consideră acel serviciu medical prestat de către medic, prin care acesta generează un diagnostic

Control:
* consultația se consideră acel serviciu medical prestat de către medic, prin care acesta urmărește evoluția pacientului și eficacitatea tratamentului prescris

Serviciile medicale pot fi accesate de către Pacienţi, de regulă, de luni până vineri, intre orele 8:00-17:00.

Dr. Mihai Marinescu poate modifica programul de consultaţii, având în vedere participările la evenimente ştiinţifice şi de pregătire profesională, fără a fi necesar acordul pacienţilor.

Consultaţiile pot fi realizate cu prezenţa fizică a pacientului în cadrul clinicilor partenere cu care colaboreaza D-nul Dr. Mihai Marinescu. Programările pentru acest tip de consultație se efectuează direct la clinica parteneră cu Dr. Mihai Marinescu. conform regulilor si condițiilor impuse de aceasta.

Consultaţiile pot fi realizate online, fără prezenţa fizică a pacientului prin e-mail sau WhatsApp.