Ești pe pagina :

TERMENI ȘI CONDIŢII DE ACCESARE A SERVICIILOR MEDICALE MARINESCU ANGIOLIFE SRL, care are următoarele date de contact:

Denumire completă: MARINESCU ANGIOLIFE SRL

  • CIF: 42508994
  • Reg. Com. : J17/504/2020
  • Adresa: Str. Anul Revoluției 1848 nr. 50, birou, et. 1, Galați
  • Telefon: 0751 514 146
  • E-mail: cardiologmihaimarinescu@gmail.com
  • Website: cardiologmihaimarinescu.ro

Orice pacient care doreşte să beneficieze de servicii medicale în cadrul MARINESCU ANGIOLIFE SRL, este de acord să respecte principiile, regulile, termenii şi condiţiile expuse in websiteul www.cardiologmihaimarinescu.ro. Prin efectuarea programării online sau telefonice sau prin prezentarea şi acceptarea înregistrării în lista de pacienţi care s-au prezentat pentru efectuarea unui serviciu medical în cadrul clinicilor partenere ale MARINESCU ANGIOLIFE SRL, vă exprimaţi acordul pentru respectarea acestor termeni, condiţii, principii si reguli de accesare a serviciilor medicale.

Politica de returnare a sumelor incasate de MARINESCU ANGIOLIFE SRL CIF: 42508994, cu sediul in Str. Anul Revoluţiei 1848 nr. 50, birou, et. 1, Galaţi:

Conform termenilor, condiţiilor, principiilor si regulilor de accesare a serviciilor MARINESCU ANGIOLIFE SRL, programările efectuate online se validează doar pe baza plății efectuate în avans. Aceasta asigură comunicarea cu D-nul Dr. Mihai Marinescu.

Plata efectuată este nerambursabilă, fiind responsabilitatea pacientului să contacteze medicul la data și ora rezervată.

Programările efectuate online NU POT FI ANULATE.