Ești pe pagina :

Pasiunea pentru medicină mi-a fost insuflată în familie și sunt recunoscător pentru acest lucru întrucât a lucra în acest domeniu înseamnă să ajuți cu adevărat oamenii.

Satisfacția pe care o simți atunci când reușești să vezi zâmbetul unui om însănătoșit este incomensurabilă și este motivul pentru care am dedicat atât de mulți ani studiului și practicii în domeniul cardiologiei.

Mi-a plăcut întotdeauna să am informații complete și să cunosc tot ceea ce apare nou în domeniul meu de activitate astfel încât să pot sprijini cu adevărat pacienții, ca atare am răspuns tuturor provocărilor care au venit către mine pe această direcție în sensul de concursuri, stagii în țară sau străinatate, examene suplimentare sau orice a fost necesar de făcut pentru a mă simți pregătit.

Am ales să lucrez în colaborare și cu Clinica Hiperdia Galați, Clinica Medlife Galați, Spitalul de Urgențe Sf. Andrei Galați precum și cu Spitalul Monza București, Spitalul Sanador București, Centrele de Excelență Ares București pentru a putea aplica absolut tot ceea ce am învățat și a reuși să am aport real în vindecarea oamenilor.

Ca om, mă consider pragmatic, dedicat în tot ceea ce fac și, în același timp, pozitiv și calm și sunt convins că acest mod al meu de a fi mă sprijină în a realiza un act medical de calitate.

Următoarele date le consider a fi relevante pentru a susține experiența pe care o am:

  • 2002 – 2008 : Facultatea de Medicină Generală în cadrul UMF Carol Davila București
  • 2008 : Concurs național de rezidențiat cu alegerea specializării în Cardiologie
  • 2009 – 2010 : Rezidențiat Cardiologie în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Floreasca București – Secția Clinică Cardiologie
  • 2010- 2011 : Stagii de terapie intensivă coronarieni și ecocardiografie în centre universitare din Franța: CHU Antoine Beclere Clamart Paris și CHU Strasbourg
  • 2012- 2015 : Pregătire în cardiologie intervențională( în cadrul Laboratorului de Cateterism Cardiac al Spitalului Clinic de Urgență București): tratamentul prin angioplastie cu stent al anginei pectorale și infarctului miocardic acut; participare la programul național de tratament interventional al infarctului miocardic acut (STEMI)
  • octombrie 2014 : susținerea examenului de obținere a gradului de Medic Specialist Cardiologie
  • 2015 – prezent : medic specialist cardiolog în cadrul Secției Clinice Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Sf Apostol Andrei Galați
  • Membru al Societății Europene de Cardiologie
  • Membru al Societății Europene de Cardiologie Intervențională